top of page
Fabrica tamplarie Neofort

Te salutam!

Daca ai ajuns aici, inseamna ca ai auzit deja ceva despre noi si doresti sa afli mai multe info despre compania noastra.

Despre Neofort divizia de Tamplarie Aluminiu si PVC

Neofort reprezintă o entitate solidă prezenta cu un grup de companii în cadrul industriei construcțiilor, cu o istorie de 18 ani pe piață dupa un rebranding intervenit in 2012. Compania a fost înființată cu viziunea de a aduce inovație și calitate în domeniul Tamplariei din Aluminiu si Tamplariei din PVC și s-a dezvoltat treptat într-un jucător respectat în sectorul de profil, in acest sens putem aminti faptul ca in datele Registrului Comertului figureaza an de an in lista liderilor de piata ocupand primele locuri in clasamente de cel putin 10 ani.
De-a lungul timpului, Neofort a înregistrat o evoluție continua, cu o cifră de afaceri anuala in crestere constanta. Această creștere graduală de 10-30% pe an, reflectă capacitatea companiei de a se adapta la schimbările din piață și de a răspunde nevoilor clienților săi.

Portofoliu Diversificat:
Neofort se poate mândri cu un portofoliu variat de proiecte în diferite domenii ale construcțiilor, de la rezidențiale la comerciale și industriale. In acest sens amintim executia de tamplarie din Aluminiu si PVC pentru mai multe proiecte rezidentiale mari si mici, insumand peste 60.000mp, doar in ultimii 5 ani. Portofoliul nostru de clienti din ultimii 10 ani reprezinta o lista de peste 7000 de entitati, persoane fizice si juridice. Această diversitate subliniază flexibilitatea companiei în a aborda o gamă largă de cerințe și specificații.

Angajament pentru Calitate:
Calitatea rămâne o valoare centrală pentru Neofort. Compania investește în selectarea atentă a materialelor și în aplicarea celor mai bune solutii pentru fiecare proiect. Am fost prima companie din Bucuresti, care acum 17 ani a montat primul proiect continand pachete termoizolante din 3 foi de geam pe profil PVC cu 6 camere de izolare termica. In fiecare an venim cu noutati si implementam inovatii de ultima ora in componenta Tamplariei si accesoriilor livrate. Această abordare se reflectă în rezultatele finale și în feedback-ul pozitiv al clienților.

Relația cu Clienții:
Neofort a dezvoltat relații de colaborare pe termen lung cu partenerii săi. Avem clienti cu care avem colaborari constante vechi de peste 15 ani, iar 30-40% din CA este generata de vanzari catre cumparatori deja existenti. In ultimii ani lista clientilor nostri s-a extins in majoritatea statelor europene. Expansiunea pe pietile europene a devenit o preocupare strategica a companiei. Comunicarea transparentă și abordarea personalizată au contribuit la crearea unei reputații solide în ceea ce privește satisfacția clienților. Recomandările și feedback-ul pozitiv din partea lor reprezintă o dovadă a acestui aspect.

Perspectiva viitoare:
Având în vedere experiența acumulată și abordarea pragmatică, Neofort continuă să se concentreze pe dezvoltarea durabilă. Compania este determinată să-și mențină rolul în industrie și să rămână un partener de încredere pentru proiecte de construcții viitoare din Romania si strainatate. In acceptiunea noastra, contributia la marirea balantei exporturilor, denota un sprijin la bunastrea climatului economic autohton si suntem mandri ca putem participa la acest fenomen.

Concluzie:
Neofort ocupă o poziție notabila în industria construcțiilor, având la bază o evoluție constantă și angajamentul pentru calitate. Cu o abordare echilibrată și o istorie solidă, compania rămâne un nume de luat în consideraţie în industria Tamplariei din Aluminiu si PVC.

bottom of page