top of page

Banda Precomprimata din Butil, izolare perimetrala elastica termica, hidro si fonica.

Banda Butilica Precomprimata etansare perimetrala elastica termica, hidro si fonica tamplariei din aluminiu sau tamplariei PVC. Solutie premium de etansare.

Banda Butil Precomprimata izolare perimetrala termica, hidro si fonica. 

Banda Butilică Precomprimată: Performanță și Etanșeitate Superioare pentru Tamplărie PVC și Aluminiu

Banda Butilică Precomprimată reprezintă o soluție tehnică avansată, imbibată cu un amestec polimeric special rezistent la foc. Concepută pentru a face față mișcărilor ample din jonctiunile mari, această bandă nu doar asigură o etanșare perfectă împotriva ploii purtate de vânt, ci prezintă și proprietăți excelente de izolare termică și fonică, în conformitate cu cerințele riguroase ale Regulamentelor de Construcție din Comunitatea Europeana.

Pentru tamplăria PVC și aluminiu, această bandă oferă avantaje semnificative:

  • Etanșare Performantă: Asigură o barieră eficientă împotriva ploii, zăpezii, vântului și prafului.

  • Adaptabilitate la Mișcare: Poate gestiona mișcări de până la 39 mm, adaptându-se la variabilitățile în structura ferestrelor și ușilor din PVC și aluminiu.

  • Durată Lungă de Viață: Rezistență permanentă și elasticitate, prelungind durata de viață a produsului și necesitând intervenții minime după mișcări ample, spre deosebire de etanșanții lichizi.

  • Izolare Termică și Fonică Remarcabilă: Contribuie la creșterea eficienței energetice și la îmbunătățirea confortului acustic în încăperi.

  • Compatibilitate Versatilă: Se integrează perfect cu materialele de construcție cunoscute, fiind ideală pentru tamplăria din PVC și aluminiu.

Această bandă butilică precomprimată este alegerea potrivită pentru construcțiile cu tamplărie PVC și aluminiu, oferind atât performanță tehnică ridicată, cât și beneficii economice și de durabilitate. Asigură o etanșare durabilă și eficientă, contribuind la crearea unui mediu interior confortabil și protejat împotriva elementelor exterioare, atât pentru tamplăria din PVC, cât și pentru cea din aluminiu.

Date Tehnice Adiționale:

  • Coeficient de Permeabilitate la Aer: <0,1 m³/[h·m·(daPa)].

  • Interval de Stabilitate Termică: -30°C până la +90°C.

Această bandă butilică precomprimată este soluția ideală pentru proiectele de tamplărie PVC și aluminiu, oferind atât performanță tehnică superioară, cât și avantaje economice și de durabilitate. Alegeți această soluție și beneficiați de un produs cu caracteristici tehnice remarcabile, adaptat cerințelor specifice tamplăriei, pentru a asigura o etanșare eficientă și durabilă a jonctiunilor.

bottom of page