top of page
Montaj tamplarie aluminiu si tamplarie PVC pe cadre Blaugelb Triotherm+

Produse Blaugelb - Precadre izolatoare pentru montaj tamplarie, Blaugelb Triotherm+.

Produse Blaugelb Triotherm+ pe care le folosim la montajul tamplariei Aluminiu si tamplariei PVC

Precadrele izolate Blaugelb Triotherm+ Stabilitate și Eficiență Termică

Profilele precadre Blaugelb Triotherm+ sunt produse din PES foarte dens (polistiren expandat), ceea ce conferă acestor profile o ductilitate ridicată și o capacitate portantă remarcabilă. Iată câteva dintre specificațiile tehnice care susțin calitatea acestor profile și care sunt esențiale în proiectele de tamplarie aluminiu și tamplarie PVC:

  • Material de Încredere: Profilele sunt realizate din PES foarte dens, ceea ce le conferă o rezistență ridicată și o ductilitate impresionantă, aspecte esențiale pentru proiectele de tamplarie aluminiu și tamplarie PVC.

  • Capacitate Portantă Remarcabilă: Profilele Triotherm+ au o capacitate portantă la sarcină de presiune de 1260 kg/dm² în condiții de deformare totală maximă de 2%, asigurând stabilitatea și fiabilitatea în utilizare.

  • Eficiență Termică de Top: Cu o conductivitate termică de 0,041 W/mK, profilele Triotherm+ contribuie semnificativ la eficiența termică a clădirilor cu tamplarie aluminiu și tamplarie PVC, reducând pierderile de căldură.

  • Rezistență la Difuzia Vaporilor de Apă: Profilele Triotherm+ au o rezistență la difuzia vaporilor de apă cuprinsă între 380 și 550 µ, menținând un mediu interior sănătos și confortabil.

  • Rezistență la Compresiune: Aceste profile sunt proiectate pentru a rezista la compresiune, cu tensiuni de compresiune (10%) comprimare de cel puțin 2.500 kPa și tensiuni de compresiune (2%) comprimare de cel puțin 1.100 kPa.

  • Rezistență la Îndoire: Profilele Triotherm+ oferă o rezistență la îndoire de cel puțin 650 kPa, asigurând stabilitatea și integritatea în timp.

  • Rezistență la Forfecare: Cu o rezistență la forfecare de 0,217 N/mm2, profilele Triotherm+ se pot baza pe o fixare solidă și sigură.

  • Absorbție Redusă de Apă: Absorbția de apă la depozitare în imersie până la 28 de zile este mai mică sau egală cu 1,5%, garantând durabilitatea în timp.

Profilele precadre Blaugelb Triotherm+ sunt soluția ideală pentru proiectele tale de tamplarie aluminiu și tamplarie PVC, oferind nu doar eficiență termică remarcabilă, ci și stabilitate structurală susținută de date tehnice impresionante.

Profilele precadre Blaugelb Triotherm+ nu sunt doar o alegere excelentă pentru proiectele de tamplarie aluminiu și tamplarie PVC, ci și o soluție ideală pentru clădirile care îndeplinesc cerințele NZEB (Near Zero Energy Buildings). Aceste profile oferă eficiență termică de top și stabilitate structurală, ceea ce le face potrivite pentru proiectele care urmăresc atingerea standardelor NZEB.

Unul dintre principalele obiective ale clădirilor NZEB este de a minimiza consumul de energie, în special pentru încălzire și răcire. Profilele Blaugelb Triotherm+ contribuie la acest obiectiv prin conductivitatea termică redusă (0,041 W/m*K), care ajută la menținerea temperaturii optime în interior. Astfel, clădirile NZEB pot reduce semnificativ dependența de sistemele de încălzire și răcire, economisind energie și reducând emisiile de carbon.

În plus, profilele Triotherm+ sunt rezistente la compresiune și au o stabilitate dimensionala optimă, ceea ce înseamnă că pot susține cu succes sarcinile constructive, fără a crea punți termice nedorite. Acest lucru este esențial pentru clădirile NZEB, care pun accent pe eficiența izolației termice și reducerea pierderilor de căldură.

Normele NZEB pun, de asemenea, accent pe utilizarea materialelor ecologice și durabile. Profilele Blaugelb Triotherm+ îndeplinesc aceste cerințe, fiind 100% reciclabile și fără conținut de HCFC, HFC sau HBCD (hexabromcidododecan). Alegerea acestor profile nu numai că contribuie la eficiența energetică a clădirii, ci și la sustenabilitatea acesteia.

În concluzie, profilele precadre Blaugelb Triotherm+ sunt o opțiune excelentă pentru proiectele de tamplarie aluminiu și tamplarie PVC care urmăresc standardele NZEB. Cu eficiența lor termică și caracteristicile durabile, aceste profile se integrează perfect în proiectele care își propun să ofere un mediu construit mai sustenabil și mai eficient energetic.

bottom of page