top of page
Geam termopan Saint Gobain Tamplarie Aluminiu si PVC

Produse Saint Gobain pentru sisteme de tamplarie Aluminiu / PVC si sisteme de fatade Aluminiu

Produse Saint Gobain pe care le folosim in Tamplaria Aluminiu si PVC si Avantajele sistemelor de vitrare Saint Gobain in industria tamplariei Aluminiu si PVC

Gama PLANISTAR SUN PLUS si PLANISTAR SUN PLUS II

PLANISTAR SUN PLUS & PLANISTAR SUN PLUS II, soluția de top pentru tamplarie aluminiu și tamplarie PVC, care oferă transparență maximă, control solar eficient și izolare termică avansată. Indiferent de sezon sau condițiile meteorologice exterioare, aceste produse sunt proiectate pentru a vă oferi un confort excelent și o eficiență energetică remarcabilă.

Beneficii notabile pentru tamplarie aluminiu și tamplarie PVC:

 1. Confort pe tot parcursul zilei: Indiferent dacă este zi sau noapte, PLANISTAR SUN PLUS & PLANISTAR SUN PLUS II vă asigură un mediu confortabil și plăcut în interior, fiind perfecte pentru tamplarie aluminiu.

 2. Confort pe timp de vară: Reducerea eficientă a căldurii solare ajută la menținerea temperaturii optime în sezonul cald, făcându-le ideale pentru tamplarie PVC.

 3. Confort pe timp de iarnă: Izolarea termică avansată reține căldura în interiorul locuinței în timpul iernii, contribuind la economii semnificative de energie și fiind potrivite pentru tamplarie aluminiu și tamplarie PVC.

 4. Economie de energie: Pe fondul creșterii costurilor energetice, PLANISTAR SUN PLUS & PLANISTAR SUN PLUS II vă ajută să reduceți consumul de energie și factura lunară, o soluție inteligentă pentru tamplarie PVC.

 5. Protecție a mediului înconjurător: Optând pentru aceste produse, contribuiți la reducerea amprentei de carbon și la protejarea mediului, o alegere responsabilă pentru tamplarie aluminiu.

Cu un accent puternic pe eficiența energetică și confortul dumneavoastră, gama PLANISTAR SUN PLUS oferă următoarele avantaje remarcabile:

 • Izolare termică avansată: Emisivitatea foarte scăzută asigură reflectarea căldurii în spectrul radiațiilor infraroșii, menținând astfel un climat confortabil în interior, ideal pentru tamplarie PVC.

 • Control solar eficient: Produsele noastre reflectă o mare parte a energiei solare, menținându-vă spațiul interior mai răcoros în timpul verii, o alegere de încredere pentru tamplarie aluminiu.

 • Transmisie ridicată de lumină naturală: Vă bucurați de o iluminare naturală generoasă, contribuind la un mediu mai plăcut și economisind în același timp energie, o soluție perfectă pentru tamplarie aluminiu și tamplarie PVC.

Performanțele excepționale sunt garantate de straturile tehnologice aplicate pe o sticlă transparentă, folosind tehnologia de sputterizare catodică în instalații speciale (magnetron), în condiții de vid avansat și atmosferă controlată.

Aplicații versatile pentru tamplarie aluminiu și tamplarie PVC:

PLANISTAR SUN PLUS & PLANISTAR SUN PLUS II se potrivesc atât pentru clădirile rezidențiale, cât și pentru clădirile comerciale mici, fiind soluția perfectă pentru tamplarie aluminiu și tamplarie PVC. Proprietățile unice ale acestor produse le fac ideale pentru aplicații ce necesită transmisie luminoasă ridicată, neutralitate excelentă, control solar optim și izolare termică eficientă.

Performanțe tehnice:

 • Valori spectrofotometrice conform normelor SR EN 410 si SR EN 673.

 • Sticla exterioara: PLANISTAR SUN PLUS & PLANISTAR SUN PLUS II.

 • Configurație vitraj (mm): 4 (16) 4 (90% Argon) PLANICLEAR.

 • Transmisie luminoasă (TL %): 70.

 • Reflexie externă (RL ext%): 13.

 • Factor solar (g): 0.37.

 • Coeficient de transfer termic, Ug W/(m2.K): 1,0.

Alegeți PLANISTAR SUN PLUS & PLANISTAR SUN PLUS II pentru a vă bucura de confortul optim, economii semnificative și protejarea mediului înconjurător în contextul tamplariei aluminiu și tamplariei PVC. Cu aceste produse, eficiența energetică și confortul se întâlnesc într-o soluție avansată de sticlă pentru ferestre, perfectă pentru tamplarie aluminiu și tamplarie PVC.

Gama SGG STADIP SILENCE

Sticla laminată cu folie PVB acustică, cunoscută sub denumirea de SGG STADIP SILENCE, reprezintă o soluție de vitraj stratificat de înaltă calitate, perfect adaptată pentru utilizarea în tamplarie aluminiu și tamplarie PVC. Această inovație tehnică este formată din două sau mai multe foi de sticlă interconectate cu ajutorul unei sau a mai multor pelicule de polivinil butiral acustic PVB (SI), oferind multiple beneficii și utilizări.

Beneficii notabile pentru tamplarie aluminiu și tamplarie PVC:

 1. Confort acustic avansat: SGG STADIP SILENCE permite reducerea semnificativă a zgomotului exterior, ceea ce face ca tamplaria PVC și tamplaria aluminiu să fie o alegere excelentă pentru locuințele situate în zone zgomotoase, precum artere comerciale, zone periferice, gări sau aeroporturi.

 2. Securitate sporită: Pe lângă izolația acustică, SGG STADIP SILENCE oferă un nivel de securitate crescut, fiind potrivit pentru utilizare în ferestrele și vitrajele duble situate la nivelul acoperișului sau în diverse contexte, precum cabine pentru traducere, săli de audiții sau săli de ședință.

 3. Protecție UV: Gama SGG STADIP SILENCE asigură, de asemenea, protecție împotriva radiațiilor ultraviolete (UV), contribuind la menținerea integrității și culorii mobilei și a decorațiunilor interioare.

 4. Beneficii pentru mediu: Alegând această sticlă laminată, contribuiți la protejarea mediului înconjurător, deoarece reduceți semnificativ emisiile de CO₂ prin economiile de energie realizate.

Utilizări variate pentru tamplarie aluminiu și tamplarie PVC:

SGG STADIP SILENCE poate fi folosit cu succes în diferite contexte, cum ar fi:

 • Fațade vitrate: Montat sub forma de geam izolant, acesta oferă o izolare acustică notabilă și reduce zgomotul din zonele aglomerate.

 • Acoperișuri: Atenuază sunetele produse de ploaie sau grindină la impactul cu ferestrele și vitrajele duble situate la nivelul acoperișului în tamplarie PVC și tamplarie aluminiu.

 • Pereți interiori: În varianta cu geam simplu, este ideal pentru construirea de pereți vitrați în diverse medii, cum ar fi cabinele pentru traducere, sălile de audiții sau sălile de ședință, asigurând, în același timp, rezistență mecanică și securitate.

Avantaje remarcabile pentru tamplarie aluminiu și tamplarie PVC:

 • Izolare acustică superioară: SGG STADIP SILENCE oferă performanțe acustice mai bune decât alte soluții, asigurând un mediu liniștit în tamplaria PVC și tamplaria aluminiu.

 • Rezistență mecanică și securitate: Acest tip de sticlă asigură o rezistență mecanică și performanțe de securitate la fel de bune ca cele oferite de sticlă simplă sau alte tipuri de sticlă laminată.

 • Performanțe acustice optime: SGG STADIP SILENCE oferă o atenuare acustică maximă în tamplaria PVC și tamplaria aluminiu, asigurând confortul dorit.

Date Tehnice:

 • Grosimea totală a sticlei: 4 mm, 6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm.

 • Performanțe acustice (Rw în dB):

  • Grosime 4 mm: 22,1Si (Rw = 33 dB)

  • Grosime 6 mm: 33,1 sau 33,2 (Rw = 33 dB)

  • Grosime 8 mm: 44,1 sau 44,2 (Rw = 34 dB)

  • Grosime 10 mm: 55,1 sau 55,2 (Rw = 36 dB)

  • Grosime 12 mm: 66,1 sau 66,2 (Rw = 37 dB)

Gama SGG STADIP SILENCE reprezintă soluția ideală pentru cei care doresc atât izolare acustică avansată, cât și securitate, într-un mediu cu o lumină naturală plăcută.

Gama PLANITHERM XN / ONE / 4S EVOLUTION

Gama Planitherm XN / ONE / 4S EVOLUTION este alegerea perfectă pentru triplu vitraj în tamplarie aluminiu și tamplarie PVC. SGG PLANITHERM XN / ONE / 4S EVOLUTION, parte integrantă a acestei game, reprezintă sticla perfect transparentă, ideală pentru ferestrele cu geam termopan în vitraj triplu. Această alegere aduce mai multă lumină naturală în locuințele dumneavoastră și contribuie la reducerea pierderilor de căldură pe timp de iarnă, oferindu-vă un confort termic sporit.

Pe scurt: mai luminos, mai transparent, mai eficient în tamplarie aluminiu și tamplarie PVC!

Beneficii notabile pentru tamplarie aluminiu și tamplarie PVC:

 1. Confort pe timp de iarnă: PLANITHERM XN / ONE / 4S EVOLUTION optimizează eficiența energetică, reducând consumul de energie pentru încălzire și contribuind la un confort termic deosebit pe timp de iarnă pentru tamplarie PVC și tamplarie aluminiu.

 2. Economie de energie: Alegerea PLANITHERM XN / ONE / 4S EVOLUTION contribuie la reducerea consumului de energie pentru încălzire și răcire, aducând economii semnificative și reducerea emisiilor de CO₂ în cadrul tamplariei aluminiu și tamplariei PVC.

 3. Confort pe timpul zilei: Datorită transparenței totale și a transmisiei luminoase superioare, PLANITHERM XN / ONE / 4S EVOLUTION aduce mai multă lumină naturală în interiorul locuințelor, creând un mediu plăcut pe tot parcursul zilei, potrivit pentru tamplarie aluminiu și tamplarie PVC.

 4. Protecția mediului înconjurător: Alegând PLANITHERM XN / ONE / 4S EVOLUTION pentru tamplarie aluminiu și tamplarie PVC, contribuiți la protejarea mediului înconjurător prin reducerea amprentei de carbon.

Descriere detaliată:

Eficiență energetică: PLANITHERM XN / ONE / 4S EVOLUTION combină eficiența energetică de vârf cu transparența totală, reducând semnificativ consumul de energie și contribuind la confortul interior pentru tamplarie PVC și tamplarie aluminiu.

Luminozitate maximă și transparență totală: Redefinind standardele pentru iluminatul natural, PLANITHERM XN / ONE / 4S EVOLUTION oferă cea mai înaltă transmisie luminoasă într-un vitraj triplu, cu valori de până la 74% sau chiar 82% în cazul unui dublu vitraj.

Estetică: Aspectul neutru al PLANITHERM XN / ONE / 4S EVOLUTION îmbunătățește transmisia luminii și reduce reflexiile inutile, potrivindu-se perfect în contextul tamplariei aluminiu și tamplariei PVC.

Confort iarnă: Cu un coeficient de transfer termic (Ug) de până la 0.5 W/m².K în vitraj triplu, PLANITHERM XN / ONE / 4S EVOLUTION minimizează pierderile de căldură, asigurând un confort termic constant și eficient în tamplariea PVC și tamplarie aluminiu.

Cu Gama Planitherm XN / ONE / 4S EVOLUTION, beneficiați de eficiență energetică remarcabilă, lumină naturală generoasă și confort termic deosebit în tamplariea aluminiu și tamplariea PVC. Alegeți calitatea și performanța pentru vitrajul triplu și protejați mediul înconjurător.

Gama COOL-LITE KN 177 II SYMPHONY

COOL-LITE KN 177 II SYMPHONY este sinteza confortului prin armonia spațiului. COOL-LITE KN 177 II SYMPHONY se remarcă prin acuitatea nuanțelor și vizibilitatea detaliilor, fiind un produs de vârf creat cu pasiune și experiență, combinate cu tehnologii de ultimă generație, implementate de Saint-Gobain în producerea sticlei. Acest geam reprezintă o soluție modernă și premium ce oferă o experiență unică și se integrează perfect în proiectele high-end de tamplarie aluminiu și tamplarie PVC.

Beneficii notabile pentru tamplarie aluminiu și tamplarie PVC:

 1. Echilibru termic și optic: COOL-LITE KN 177 II SYMPHONY oferă un echilibru perfect între confortul termic, măsurat prin controlul solar, și performanțele optice de înaltă calitate. Acesta este un partener de încredere pentru tamplaria PVC și tamplaria aluminiu, asigurând o ambianță confortabilă în orice sezon.

 2. Confort pe timp de iarnă și vară: Cu COOL-LITE KN 177 II SYMPHONY, veți simți confort pe tot parcursul anului, atât în zilele reci de iarnă, cât și în cele toride de vară. Acest geam oferă o protecție termică excelentă pentru tamplariea aluminiu și tamplariea PVC, contribuind la economii semnificative de energie.

 3. Estetică și design premium: Produsul se evidențiază prin calitatea sa optică, asigurând o transmitere înaltă a luminii naturale și o reprezentare vividă a culorilor. Este perfect pentru proiectele de design interior sau exterior, contribuind la aspectul estetic și modern al clădirilor și tamplariilor.

Descriere detaliată:

COOL-LITE KN 177 II SYMPHONY aduce o nouă dimensiune a confortului vizual și termic pentru tamplaria aluminiu și tamplaria PVC. Cu o transmisie luminoasă (TL) de 70%, reflexie exterioară (RLe) de 24%, și reflexie interioară (RLi) de 22%, acest geam se adaptează perfect în orice context, chiar și în zone cu lumină naturală redusă.

Date Tehnice Remarcabile:

 • Transmisie luminoasă (TL %): 70%

 • Reflexie exterioară (RLe %): 24%

 • Reflexie interioară (RLi %): 22%

 • Ideal pentru suprafețe dublu vitrate, contribuind la o ambianță plăcută.

COOL-LITE KN 177 II SYMPHONY nu se oprește aici - pentru a vă satisface cerințele specifice, acest tip de sticlă poate fi laminat și securizat, oferind și opțiunea de curbare, cu anumite limitări. Cu acest produs, aveți la dispoziție un partener de încredere pentru proiectele de tamplarie aluminiu și tamplarie PVC, aducând armonie și confort în spațiul dumneavoastră. Alegeți performanța și estetica deosebită cu COOL-LITE KN 177 II SYMPHONY.

bottom of page