top of page
Grila higroreglabila Aereco, Grila aerisire Tamplarie PVC Salamander si tamplarie Aluminiu Alumil, Bucuresti.

Grila higroreglabila Aereco. Sisteme de aerisire pentru Tamplarie PVC si Aluminiu.
Solutii pentru controlul calitatii aerului.

Grila higroreglabila Aereco este un accesoriu necesar pentru aerisirea lenta si controlul umiditatii in incaperile locuite. Aduce un spor calitatii mediului in care traim.

Grila higroreglabila Aereco si sisteme de aerisire pasiva pentruTamplarie 

Grile Higroreglabile Aereco: Optează pentru Confort și Eficiență Energetică în Ventilația Tamplariei PVC și Aluminiu

Grilele higroreglabile Aereco reprezintă o soluție modernă și inteligentă pentru ventilația optimă a locuințelor, în special a celor cu tamplarie din PVC și aluminiu. Aceste sisteme integrate sunt proiectate să ofere un mediu interior sănătos și confortabil, adaptându-se automat la nivelul de umiditate ambientală.

Functionarea Sistemului de Ventilație Higroreglabila:

Sistemul de ventilație higroreglabil Aereco funcționează pe baza controlului sectiunii de tranzit a aerului prin grilele destinate aportului de aer proaspăt și evacuării aerului viciat. Acest control este realizat printr-un senzor mecanic ingenios care ajustează direct deschiderea clapetelor grilelor. Acest mecanism este realizat fără a consuma energie electrică, aducând un plus de eficiență energetică.

Senzorul V8: Tehnologie Avansată pentru Reglare Precisă:

Senzorul V8, elementul activ al grilelor higroreglabile, exploatează un fenomen fizic binecunoscut legat de variația umidității aerului. Acesta este compus din benzi poliamidice care se dilată sau contractă în funcție de nivelul umidității relative a aerului ambiental. Astfel, senzorii reglează deschiderea clapetelor grilelor, controlând fluxul de aer în funcție de umiditate.

O caracteristică distinctivă este protecția senzorilor împotriva condițiilor climatice exterioare. Aceștia rămân protejați și funcționali, evaluând doar umiditatea relativă a aerului interior, fără a fi afectați de fluxul direct de aer.

Prin aplicarea unui factor de corectare termică, deschiderea grilelor destinate aportului de aer proaspăt nu este influențată de condițiile climatice exterioare, asigurând un control stabil și precis chiar și în sezoanele cu umiditate scăzută.

Beneficii și Specificații Tehnice:

  • Debit Aer: 5-35 m3/h

  • Atenuare Acustică: 33 dB

  • Protecție Externă:

    • Antiinsecte

    • Autolimitantă

    • Plata

  • Culori Disponibile: Alb, Brun, Stejar Auriu

Umiditate - Indicator și Soluție:

Umiditatea este un indicator important pentru necesitatea ventilației corespunzătoare într-un spațiu locuibil. Sistemele higroreglabile de ventilație Aereco ajustează debitul de aer în funcție de nivelul umidității, contribuind la prevenirea condensului și îmbunătățirea calității aerului interior.

Umiditatea este adesea însoțită de alți poluanți, cum ar fi CO2 și mirosurile rezultate din activitățile cotidiene. Sistemul higroreglabil permite o adaptare continuă și proporțională a debitului de aer în funcție de acești poluanți, contribuind la eliminarea lor eficientă.

Concluzie:

Alegerea grilelor higroreglabile Aereco înseamnă a investi în confortul, siguranța și eficiența energetică a locuinței tale. Transformă mediul în care trăiești într-unul sănătos și plăcut, cu beneficii semnificative pentru întreaga familie. Optează pentru Aereco și asigură-ți un climat interior optim și curat.

bottom of page