top of page

Rulouri exterioare aplicate sau suprapuse.
Solutia optima pentru controlul solar,
controlul termic si al intimitatii

Rulourile exterioare suprapuse si aplicate din Aluminiu asigură un control precis al luminii și intimității. Se integrează perfect în designul exterior, oferind eficiență energetică și durabilitate.

Rulouri exterioare Suprapuse sau Aplicate din Aluminiu cu Lamele Izolate

Rulouri exterioare Suprapuse sau Aplicate din Aluminiu cu Lamele Izolate: Eficiență Energetică și Design Modern

Rulourile exterioare din aluminiu, echipate cu lamele izolate cu spumă poliuretanică, reprezintă soluții sofisticate pentru îmbunătățirea confortului și securității locuinței. Aceste sisteme, indiferent dacă sunt instalate cu montaj suprapus sau aplicat, combină tehnologia modernă cu estetica plăcută, oferind multiple avantaje.

Caracteristici și Beneficii:

Eficiență energetică și izolare termică: Lamelele din aluminiu izolate cu spumă poliuretanică contribuie la menținerea unei temperaturi optime în interior, reducând costurile energetice asociate cu încălzirea sau răcirea locuinței.

Protecție și securitate: Rulourile exterioare din aluminiu furnizează o barieră solidă împotriva condițiilor meteo adverse, zgomotului și accesului neautorizat, aducând un sentiment de siguranță și intimitate.

Durabilitate și ușurință în întreținere: Aluminiul, un material durabil, asigură rezistență în timp și necesită puțină întreținere pentru a menține aspectul și funcționalitatea optimă.

Control variabil al luminii și intimității: Sistemul de rulouri permite reglarea precisă a luminii și a gradului de intimitate, oferind flexibilitate în funcție de preferințe.

Sistem de acționare modern: Sistemele pot fi acționate manual sau prin intermediul unui sistem automatizat, aducând un nivel sporit de confort și ușurință în utilizare.

Montaj și Design:

Montaj suprapus sau aplicat: Aceste rulouri pot fi instalate în timpul construcției clădirii (montaj suprapus) sau ulterior (montaj aplicat), adaptându-se nevoilor și arhitecturii existente implicit la orice tamplarie aluminiu sau tamplarie PVC.

Culori și finisaje variate: Disponibile într-o gamă largă de culori RAL și finisaje texturate sau imitatie lemn, aceste rulouri se integrează perfect în designul casei, aducând un plus de estetică și armonie tamplariei din PVC sai Aluminiu.

Specificații Tehnice:

Material: Aluminiu, cu lamele izolate cu spumă poliuretanică pentru optimizarea izolației termice și acustice a tamplariei din PVC sai Aluminiu.

Sistem de acționare: Manual sau motorizat, cu posibilitate de control prin telecomandă sau aplicație mobilă.

Rezistență: Rezistente la intemperii și factori de mediu, asigurând o durată lungă de viață tamplariei din PVC sai Aluminiu.

Rulourile exterioare din aluminiu cu lamele izolate reprezintă o alegere inteligentă pentru cei ce caută eficiență energetică, protecție și un aspect modern. Optând pentru aceste sisteme, vei transforma casa într-un loc sigur, confortabil și elegant cu o tamplarie aluminiu sau tamplarie PVC completa.

bottom of page