top of page
Toc Renovare Salamander, Bucuresti.

PVC Renovation Frame by Salamander: Precise Fastening, Structural Stability, and Quick Installation.

The Salamander renovation frame provides seamless integration and secure fastening of PVC joinery into the wall, ensuring structural stability and allowing for a quick and precise installation of PVC fittings.

The Salamander PVC renovation frame: durability, precision, speed.

Tocul de renovare din PVC pentru tâmplărie PVC Salamander reprezintă o componentă esențială a sistemului de ferestre și uși cu solutiii de renovare. Conceput special pentru a se integra în procesul de înlocuire a ferestrelor și ușilor existente, acest toc asigură stabilitatea și funcționalitatea optimă a noului sistem de tamplarie PVC.

Utilitate: Tocul de renovare din PVC pentru tâmplărie PVC Salamander are ca scop principal alinierea și fixarea adecvată a ferestrelor și ușilor în golul de montaj. De asemenea, acest toc ingenios acoperă spațiul dintre tâmplărie și perete, oferind stabilitate și estetică, și eliminând necesitatea distrugerii glafurilor și a reparațiilor costisitoare.

Avantaje:

 • Constructie dedicata: Profilul de Renovare are o aripa speciala care acoperă golul dintre tocul tâmplăriei și perete, asigurând o protecție și un mascaj complet, evitând astfel distrugerea și reparațiile glafului ferestrei. Tolerantele dimensiunilor de montaj fiind minime.

 • Eficiență și rapiditate în montaj: Datorită acestui tip de solutie, montajul este rapid și curat, economisind timp și costuri.

 • Izolație termică superioară: Tocul optimizează izolația termică, contribuind la eficiența energetică a sistemului de tâmplărie PVC Salamander.

 • Estetică plăcută și adaptabilitate: Designul tocului asigură o integrare estetică perfectă în arhitectura clădirii, iar adaptabilitatea acestuia îl face potrivit pentru orice montaj de tâmplărie PVC Salamander.

 • Costuri reduse: Evitând distrugerea și repararea glafului ferestrei, tocul de renovare aduce economii semnificative in privinta pretului repartiei si al montajului.

 • Durabilitate și rezistență: Fabricat din PVC rezistent, tocul de renovare asigură o durată lungă de viață și rezistență la factorii de mediu.

Montaj:

 1. Pregătirea golului: Măsurarea și pregătirea corectă a deschiderii existente pentru a se potrivi tocului de renovare din PVC pentru tâmplărie PVC Salamander.

 2. Fixarea în perete: Montarea și fixarea solidă a tocului-precadru în deschiderea pregătită, asigurând compatibilitatea cu tâmplăria Salamander. In cazul tamplariei vechi din lemn, nu mai este nevoie de demontarea tocului vechi, acesta este pastrat, iar noua tamplarie este incastrata in tocul vechi.

 3. Etanșare și izolație: Asigurarea etanșeității și izolației corespunzătoare cu Banda Precomprimata din Butil, solutii de etansare pentru tâmplăria PVC Salamander.

 4. Montarea ferestrei/ușii: Fixarea și reglarea elementelor de închidere în tocul pregătit, conform standardelor Salamander.

Date Tehnice:

 • Material: Profil PVC rezistent, conform specificațiilor tâmplăriei PVC Salamander.

 • Dimensiuni: Variază în funcție de specificațiile tâmplăriei PVC Salamander și a deschiderii existente.

 • Rezistență termică: Coeficient de transfer termic optimizat pentru performanțe energetice ridicate specifice tâmplăriei PVC Salamander, variaza de la o gama la alta de profil, practic coeficientii sunt aceiasi.

 • Rezistență la intemperii: Rezistență la apă, vânt și radiații UV, adaptată pentru mediul exterior și conform standardelor Salamander.

 • Culoare: Diverse opțiuni pentru a se potrivi designului interior și exterior, inclusiv nuanțele specifice oferite de Salamander.

Tocul de renovare din PVC pentru tâmplărie PVC Salamander reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru actualizarea aspectului și performanței sistemelor de ferestre și uși, aducând beneficii semnificative în termeni de izolație, durabilitate și estetică, conform standardelor impuse de Salamander. Evitând distrugerea și necesitatea reparației glafului ferestrei, acest toc oferă o soluție rapidă, estetică și mai puțin costisitoare pentru montarea tâmplăriei PVC.

bottom of page